Bruidsvisagie & haarstyling

Schoonheid mag je vieren! Op een manier die helemaal bij jou past. Ieder gezicht is anders en het is mijn passie om het mooiste in jou naar boven te halen. Make-up heeft bij mij nooit de overhand, maar accentueert juist jouw schoonheid! 

Ik word blij als jij je mooi voelt!* Uiteraard kun je bij mij ook terecht voor visagie en haarstyling voor fotoshoots of andere, voor jou speciale gelegenheid. Stuur me gerust een mailtje voor de mogelijkheden. 

Bruiloft & Lifestylefotografie

Ik vind het een eer om bijzondere momenten vast te mogen leggen. Momenten die nooit meer vergeten mogen worden en zodra je de foto ziet je weer even in dat moment kan zijn. Even weer die bruid of voor even weer dat kleine hummeltje in je armen. Ik zorg dat het plaatje in je herinnering klopt met de foto, omdat juist die momenten er toe doen.

Studiovisagie & haarstyling


JouWMoment heeft ervaring met visagie en haarstyling voor studiofotografie. JouWMoment houdt rekening met het model en luistert naar de wensen van de opdrachtgever om de opdracht zo secuur mogelijk uit te voeren.