JouWMoment

Wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Lisanne Kooij en samen met mijn partner, Jerry en zoontje Frey woon ik in het prachtige Rheden! In Juni 2019 heb ik mijn diploma behaald als allround visagist en haarstylist. Ik heb al verschillende opdrachten mogen doen en ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om mijn grote droom te verwezenlijken. Van alle reacties die ik krijg is er één toch wel mijn favoriet: "dit is precies wie ik ben". Make-up heeft bij mij nooit de overhand, maar accentueert juist jouw schoonheid.

Naast visagist en haarstylist ben ik ook bruidsfotograaf en lifestylefotograaf. Ik vind het een eer om bijzondere momenten vast te mogen leggen. Momenten die nooit meer vergeten mogen worden en zodra je de foto ziet je weer even in dat moment kan zijn.

Zorg, liefde en aandacht staan bij  mij voorop en daarnaast luister ik graag naar jou en naar jouw wensen, zodat jij je op je mooist voelt of de herinnering hebt waar je altijd fijn op terug kijkt.

Maar dat is niet alles! Naast visagie en fotografie heb ik een eigen webwinkel met baby & kinderkleding. Een super leuke combinatie wat mijn werk erg afwisselend en leuk maakt. Neem gerust een kijkje op Lieve Lies!

Ik hoop je snel te zien! Als je vragen hebt, stuur me vooral een berichtje! 

Liefs,
Lisanne

Wist je dat ik ook een super toffe webwinkel met baby & kinderkleding heb?